Våra kunder ❤

Våra kunder återfinns främst inom transport, bud och kurir, bussverksamhet och maskinföretag. Här är några av dem, och kort om vad de tycker om oss och vår lösning.

 

Alfredsson Transport AB

”Företaget är mer flexibelt sedan vi började arbeta med Visma Transpa. Kontrollen har ökat, undertid och övertid har minskat och vi har blivit bättre på att planera och prissätta. Dessutom kan man sitta hemma och planera personalen nu.”

Erik Alfredsson, Alfredsson Transport AB

 

Aron Carlssons Åkeri Aktiebolag

“Systemet underlättar mycket i mitt arbete som löneadministratör och det är tryggt att veta att allt styrs av vårt avtal så att de anställda får rätt betalning för sitt arbete.”

Charlott Rathsman, Löneadministratör

 

Ballingslövs kök

”Vi arbetar schemalöst eller växlar mellan scheman för att anpassa arbetstiderna till verksamheten. Det hade inte gått utan ett system. Vi valde Visma Transpa eftersom det är lätthanterligt och väl anpassat till transportbranschen.”

Inga Pettersson, Ballingslövs kök

 

Bröderna Björklunds Grus

"Finns det saker som kan underlätta för alla i företaget så ska man använda dem och Transpa har verkligen underlättat. Transpa är enkelt även för den som inte är så teknisk."

Lena Björklund
Löneadministratör, Bröderna Björklunds Grus

 

C4 Transport

"Ordning och reda och delaktig personal som trivs är viktiga delar i vår ambition att bedriva en snabb och flexibel verksamhet. Med Transpa Gold får vi ett komplett styrsystem."

Staffan Einarsson
VD, C4 Transport

 

Donald Lundströms Åkeri

"Vi har en liten verksamhet, inte trodde vi att vi skulle ha nytta av ett digitalt system för att organisera och planera. Vi bestämde oss för att prova och vilket värde det har gett oss."

Sara Lundström
Donald Lundströms Åkeri

 

Fagerströmbolagen

”Visma Transpa är ett effektivt verktyg och en trygghet för både oss som företag och för våra anställda. Inte en enda har saknat tidlapparna - framförallt inte löneavdelningen.”

Fredrik Fagerström
Fagerströmbolagen

 

Hedemora Miljö

“Ett jättebra program och en fantastisk support. Man får alltid hjälp när man ringer Transpa."

Yvonne Edström
Hedemora Miljö/Renhållning

 

Landeryds Åkeri

"Tidigare gjorde vi allt för hand. Med Transpa känns löneprocessen mycket tryggare. Vi vet att transportavtalet ligger som grund för alla beräkningar och vi kan vara säkra på att inga siffror misstolkas. Men den absolut största fördelen är supporten som alltid ger snabb och korrekt hjälp."

Lina Hagström, Landeryds Åkeri

 

LN Transport

"Vi såg tidigt möjligheter i tekniska hjälpmedel och arbetar med flera olika system som integreras med varandra. Det ger många fördelar."

Håkan Nilsson
LN Transport

 

L Runesson Åkeri AB

"Tidigare satt vi hela dagar och försökte klura ut vad chaufförerna skrivit på sina tidlappar. Sedan vi skaffade TransPA är hela kontroll och godkännande av tidrapporter gjort på mindre än en timma."

 

Marko Kaj Moving

"Vi hittade inget löneprogram som var anpassat för våra behov. Att komplettera med TransPA har varit en av våra bästa investeringar, det är ett outstanding verktyg för vår bransch."

Kaj Koski
Ägare, Marko Kaj Moving

 

MKJ Transport

"Sedan vi började använda Visma TransPA har vi minskat ner rejält på allt pappersarbete och fått mycket bättre översikt."


Klas Fredh, MKJ Transport

 

RQ Transport

"Jag är jättenöjd med Visma TransPA. Det är en komplett lösning, allt finns och programmet gör jobbet åt en."

Christian Alf, RQ Transport

 

Skogqvist Olje & Transport AB

”Vilken överblick vi har fått! Visma TransPA håller reda på övertid, ob, ledighet, traktamente, kompetens, utrustning och mycket mera. Och det tar bara någon minut att göra lönerna.
Vi är supernöjda.”

Cathrin Hansson, Skogqvist Olje & Transport AB

 

Tommy Nordberghs Åkeri

"TransPA är ett kanonbra styrverktyg och deras support och utbildning är mycket bra. De vet vad de pratar om, de känner branschen väl."

Stefan Nordbergh
Operativ chef, Tommy Nordberghs Åkeri

 

Tord Nilssons Åkeri

"Vi har valt att utveckla verksamheten med hjälp av smarta samarbeten. Vill man ha bra och engagerad personal är lönehanteringen A och O"

Linus Granquist och Andreas Nilsson
FL Transport och Tord Nilssons Åkeri

 

VFG Utbildning i Växjö

"Vi driver en verklighetsnära utbildning, sätter bokstavligen eleverna i förarsätet och ger dem de färdigheter som branschen behöver. Eleverna arbetar dagligen i branschens vanligaste digitala verktyg."

Harald Posse
Verksamhetsansvarig, VFG Utbildning i Växjö

 

Wibax Transport AB

"För oss ligger vinsten med Visma TransPA främst hos arbetsledarna som slipper räkna ut lönerna."

Magnus Sundström
Transportansvarig, Wibax Transport AB

 

 

 

Kontakta oss/boka demo

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Transpa, har frågor eller vill boka en personlig webbdemo utifrån era behov och önskemål. Fyll i så hör vi av oss inom kort.

Är du kund till Transpa använder du inte detta formulär, här finns information och kontaktvägar till vår support för dig som jobbar i Transpa.

 

 

barahejlilagul