Vad skulle din verksamhet vinna på att välja Transpa?

Mycket! Att göra mer digitalt kan vara direkt avgörande för att ni ska hinna och orka.

"Mycket" är det enkla svaret på frågan om vad du och din verksamhet kan vinna genom att använda Transpa. Om vi utgår från att ni agerar i transportbranschen och i dag gör stora delar av den dagliga administrationen manuellt. Att jobba i Transpa förenklar mycket av det dagliga och säkerställer att allt finns samlat på en trygg, lättillgänglig plats.

I en bransch med stor tids- och prispress som samtidigt regleras av en mängd avtal, regler och lagar blir automatisering och att jobba mer digitalt allt mer avgörande för att du och dina kollegor ska mäkta med. 

Bland våra kunder som gått från “som de alltid gjort” till att införa Transpa i verksamheten är reaktionen nära alltid densamma: Varför gjorde vi inte detta tidigare?

trpa_web_manoffice_grey_400x529-1

 

5 starka skäl att välja Transpa

1. Mindre administration

Lagring, sortering och filtrering av dokument är avsevärt enklare digitalt. Allt fler myndigheter och kunder efterfrågar också uppgifter i digital form, genom att själva jobba digitalt har ni allt klart för detta.

2. Ökad kontroll och regelefterlevnad

Med Transportavtalet inlagt som grund i lösningen och med möjligheten att importera färdskrivardata som jämförelseunderlag hjälper systemet er att hålla koll på samt efterleva avtal och regler, såsom kör– och vilotider samt utbetalning av traktamenten. 

3. Automatisera uppgifter

Automatisera repetitiva manuella uppgifter för att ta tillvara på medarbetarnas tid och kompetens på bästa sätt. Notifieringar minimerar risken att missa när avtal och certifikat är på väg att gå ut. 

4. Allt på ett ställe 

Med allt i molnet slipper ni det ständiga letandet efter aktuella uppgifter och dokument. Ta ut information till myndigheter och organisationer med några få klick eller analysera era arbetsflöden lika enkelt, exempelvis. 

5. Ökad mobilitet 

Att jobba digitalt innebär rörlighet och frihet. Exempelvis kan kör- och arbetstider eller andra rapporter enkelt fyllas i via mobilen, oavsett var medarbetaren befinner sig. 

Se hur det funkar - lyssna in till något av våra webbinar och få konkreta exempel på effekten av Transpa.

 

Kontakta oss/boka demo

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Transpa, har frågor eller vill boka en personlig webbdemo utifrån era behov och önskemål. Fyll i så hör vi av oss inom kort.

Är du kund till Transpa använder du inte detta formulär, här finns information och kontaktvägar till vår support för dig som jobbar i Transpa.

 

barahejlilagul