Transpa samverkar med dina övriga system

Integrationslösningar för Transpa

Transpa kan integreras med era befintliga system och andra lösningar ni använder eller behöver. Se tillgängliga integrationer här.

AddSecure logo

AddSecure

Med integration mellan Transpa och Vehco kan chaufförerna rapportera sina arbetstider och resor direkt i Co-driver, vilket därefter kan godkännas och genereras till lön i Visma Transpa.

 

Transpa
www.addsecure.se

agda

Agda Lön
Hela löneberäkningen utförs i Transpa där det också skapas en exportfil som överförs till Agda. Lönematchning och eventuell löneartskonfiguration som krävs utförs i Agda.
 
Transpa + Agda Lön

bky-r

BKY
Tillsammans med BKY kan du kontrollera de registrerade kompetenserna i Transpa mot Transportstyrelsens register. Det gäller körkortsklasserna B,C och D samt yrkeskompetensbevis såsom YKBGods, YKBBuss och ADR. Saknade behörigheter kan larmas både i Transpa, via SMS eller e-post.
 
Transpa + BKY

fordonskontroll

Fordonskontroll

Med integration mellan Transpa och Fordonskontroll ges möjlighet att felanmäla fordon direkt i Transpa.

Transpa + Fordonskontroll

hogia

Hogia

Hela löneberäkningen utförs i Transpa där det också skapas en fil som importeras till Hogia Transportlön eller HogiaLön Plus. Man kan säga att Transpa är master så man behöver bara lägga upp de anställda i Transpa så importeras 2 filer Anställda och Lön till Hogia Transportlön eller HogiaLön Plus. Vi erbjuder även lönematchning då ni väljer att ha denna integration.

 

Transpa + HogiaLön Plus eller transportlön
www.hogia.se

idha

Idha Online

Nedladdning av digitala förarkortsdata. Integration med Transpa erbjuder full kontroll över digital tidrapportering och överblick över kör och vilotider med mera.

Transpa + Idha Online

klartext

Klartext

Klartext Bussbokning är ett planeringssystem för beställningstrafik och linjetrafik. Denna integration ger möjlighet till att planeringen går över till Transpa där det hamna i kalendern som i sin tur skickar tillbaka information om den anställde och dess aktivitet. Här slipper ni uppdatera två system och undviker dubbelregistrering när det gäller fordon, anställda, körning med mera.

 

Transpa
www.klartextbussbokning.se

kontek

Kontek

Hela löneberäkningen utförs i Transpa där det också skapas filer som importeras till Kontek lön. Man kan säga att Transpa är master så man behöver bara lägga upp de anställda i Transpa så skickas 3 filer Anställda, Lön o Schema/timmar. Lönematchning utföres mellan programmen av Transpa/Kontek i samarbete.

Transpa + Kontek traansportmodul

scania-1

Scania

Kopiering av digital förarkortsdata. Integration mellan Scania Fleet Management och Transpa erbjuds full kontroll över digital tidrapportering och överblick över kör och vilotider med mera.

 

Transpa - Scania Fleet Management
www.scania.se

smsteknik

SMS Teknik

Tillsammans med SMS Teknik erbjuder Transpa möjligheter att skicka och ta emot sms direkt till och från Transpa:s kalender.

Transpa + SMS Teknik

stoneridge

Stoneridge

Nedladdning av digitala förarkortsdata till Transpa. Integration med Transpa erbjuder full kontroll över digital tidrapportering och överblick över kör och vilotider med mera.

 

Transpa + OptaC3
www.stoneridge.se

vdologo

VDO

TIS-Web är VDOs lösning för hantering av färdskrivardata som gör data från digitala färdskrivare och förarkort tillgängliga när och var som helst. Kan integreras med Transpa för full kontroll och överblick.

Transpa + TIS-Web

visma-partner

Visma

Med Transpa och Visma Lön blir din lönehantering enkel. Du utför hela löneberäkningen i Transpa, och där skapas en lönefil som du importerar till Visma Lön 300 eller 600. Vi erbjuder även lönematchning till Visma Lön 300 och 600 när ni väljer denna integration.

Transpa + Visma 300 eller 600

 volvo

Volvo

Nedladdning av digitala förarkortsdata till Transpa, via Idha-Online. Integration med Transpa erbjuder full kontroll över digital tidrapportering och överblick över kör och vilotider med mera.

 

Transpa + Volvo Dynafleet
www.volvotrucks.com

Kontakta oss/boka demo

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om Transpa, har frågor eller vill boka en personlig webbdemo utifrån era behov och önskemål. Fyll i så hör vi av oss inom kort.

Är du kund till Transpa använder du inte detta formulär, här finns information och kontaktvägar till vår support för dig som jobbar i Transpa.

barahejlilagul